Weer lekker in je vel

Voor wie?

Je wil lekker in je vel zitten, zodat je energiek door de dag heen gaat. De realiteit is, je hebt een druk leven.

Je doet je best. Je bent bezig met een gezonde(re) leefstijl. Toch lijkt het erop dat je ergens door wordt tegen gehouden. Je verlangt er naar dat alles lijkt te lukken. Mentaal kun je dit wel maar je lijf werkt niet mee.

Zou je willen weten waar dat vandaan komt? 

Wat wil ik dan?

Jij wilt:

Familieopstelling:
Ik en mijn lijf

Energie

Ontdek hoe je meer energie krijgt, door te zien in jouw familiesysteem wat jou vandaag de dag belemmert zodat je dit kan doorbreken.

Zelfvertrouwen

Aan de basis van zelfvertrouwen ligt dankbaarheid. Door je systeem van herkomst te gaan zien kun je deze (stap voor stap) aanvaarden en komt er aanvaarding voor jouzelf.

Stress vrij

Leef je in spanning met jezelf? Dan komt er uit jouw systeem spanning vanuit de relatie met jouw vader, moeder of grootouders. Zonder oordeel geven we terug aan het systeem wat niet van jou is.

Je bent gelijk al lichter!

In het familiesysteem ga je ontdekken waar uit het systeem van jouw herkomst patronen liggen uit het verleden. Je gaat vermogende, helpende en beperkende overtuigingen ontdekken.

In een familie opstelling worden onbewuste patronen en dynamieken zichtbaar voor jouzelf. Daardoor krijg je keuze vrijheid.

Vrijheid voor jou lijf betekent dat het kan gaan loslaten. Dat geldt voor lichamelijke klachten als rugpijn, pijn in de schouders, hoofdpijn en nog veel meer lichamelijke klachten én natuurlijk buikvet.

Buikvet is niets meer dan een beschermlaag. Een hele belangrijke beschermlaag voor emoties waar je tot nu toe geen bewustzijn op hebt.

Een familieopstelling helpt jou dus om het onderbewuste naar het bewuste te krijgen.

Ben je er klaar voor?

Accepteer wat er wel is én wat er niet is

Jij bent oké, je systeem van herkomst mag er ook helemaal zijn. Je mag in dit systeem een kijkje nemen om antwoorden te krijgen op vragen die jou vandaag de dag weghalen bij de resultaten die jij zou willen behalen. 

* Bereid je vraag voor, je krijgt altijd alleen de antwoorden die jij op dit moment kunt dragen. Ook krijg je al veel antwoorden over je eigen leven als je representant staat in de opstelling van iemand anders. Je krijgt een uitgebreide mail om je voor te bereiden.

Uiteraard help ik je en kan ik jou vragen stellen zodat het onderwerp voor jou zo duidelijk mogelijk wordt. We gaan hem samen zo formuleren dat jij antwoord krijgt van het systeem. 

Je hoeft niets te kunnen en niets te weten. Je mag helemaal onbevangen komen. Er zijn geen verwachtingen van jou. Het kan zijn dat ik je vraag om representant te zijn voor iemand en jij hebt daarin altijd een vrije keus. 

Dat is een goede vraag. We gaan het die dag afwisselend warm en koud krijgen dus je bovenlichaam aankleden met laagjes is een goed idee of een vest/jasje meenemen. Het is ook lekker om je schoenen uit te trekken en lekkere sokken aan te hebben/trekken.

Dat begrijp ik. Voor mij is de dag geslaagd als iedereen zich veilig voelt en daar zal ik alles voor doen en alles mag er zijn, jij mag er helemaal zijn. Je kunt deze dag echt alleen maar de informatie tot je nemen die je op dit moment aankan. Je systeem zal je nooit teveel geven. Uiteraard geef ik mijn volledige zorg en aandacht hiervoor op deze dag. Vragen? Er zijn geen domme vragen, hoe meer je vraagt, hoe meer je begrijpt.

Zaterdag
9 september

in Utrecht
249 of in 3 termijnen
 • 12 deelnemers max.
 • Inclusief koffie, thee en maaltijd
 • van 13:30 tot 20:30
 • Locatie rondom Utrecht
  NEDERLAND
Nederland

Privé
Familie opstelling

Online/praktijk Curacao/bij jou thuis
450 of in 3 termijnen
 • Alleen, samen met partner, kind of ouder
 • Online of in mijn praktijk
  op verzoek bij jullie thuis
 • Duur: tussen 60 en 120 min
 • Inplannen via link

Check de beschikbaarheid in de agenda om de Privé familie opstelling in te plannen.

© Copyright 2022 | phoenixlifestyle.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden

Phoenix Lifestyle draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders