Gewilde vrouw DAG

Transformeer van binnenuit!

Zeg vaarwel tegen oude pijn in je hart en in je lijf.
Dàg beperkende overtuigingen die jij jezelf keer op keer vertelt.
Hallo zelfvertrouwen!

Vrouwen houden vele ballen hoog. En raken steeds verder weg van wat ze eigenlijk willen.

Verander!
Transformeer wat jou tegenhoudt

Je denkt.

Ah dat is het probleem!

Je denkt dat je lekker in je vel zitten kan fixen door een dieet of met sporten.

Je voelt dat je lichaam vasthoudt. Oude pijn, buikvet, vocht, verdriet, overtuigingen. Maar hoe kun je dat loslaten? 

Daarom organiseren wij een live dag, speciaal voor jou als je echt die modus wil vinden waarin alles wel lijkt te lukken.  

Geschikt als jij jouw gewoontes achter je wil laten, wil loslaten wat je niet meer dient en ruimte wil maken om positief in het leven te staan. Dan is deze live dag écht wat voor jou.

Samen met Iris en Nance ga jij opzoek naar deze modus en mag je transformeren wat voor jouw goed voelt

Nance is contextueel systeem therapeut en is gespecialiseerd in heling vanuit de vrouwenlijn. Met haar bedrijf Lievervrij heeft ze al vele vrouwen mogen begeleiden in de zoektocht door pijn en donker naar de diepere laag in zichzelf.

Iris is gespecialiseerd om het donker naar het licht te brengen met lichaamswerk. Waar je de schades en schatten uit het donker door de poort van de vrouw naar de andere kant mag brengen. Een balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie voor een geboortegolf van zelfliefde die in jou mag ontwaken.

Tijdens deze live dag ga je ervaren dat jij nu het proces tegenhoudt vanuit de vrouwenlijn en je huidige zelfbescherming mechanisme. Nance raakt je onderbewust zijn aan zodat jij de dieperliggende pijn kan opzoeken, vast pakken om vervolgens los te laten.

Waarom je dit onder begeleiding van meerdere fantastische vrouwen wil doen? Omdat ze de vrouwelijke energie in je losmaken. Zodat jij beperkende overtuigingen achter je gaat laten. Letterlijk en figuurlijk lichter naar huis gaat. En je verbonden voelt met de prachtige vrouwen in de groep die collectief helpen om je groeiproces te versnellen.

Alleen stop je sneller, samen kom veel verder!

Op de gewilde vrouw dag duiken we helemaal in jou verhaal. Het is in centraal in Nederland en we hebben beperkt aantal plekken.

Met meer zelfvertrouwen wordt het leven leuker en lichter!

Zeg vaarwel tegen die zware last, en nu echt!

VERBIND

Jij en één groep, één doel. Letterlijk en figuurlijk lichter worden. De kracht van verbinding ondersteunt jou in het proces van actie naar resultaat.

RELAX

Kom weer terug in balans. En maak gemakkelijker de juiste keuzes voor jezelf. Naar binnen gaan en bewegen is waar het antwoord ligt. Ontdek de cadans van fysiek en mentaal balans.

VROUW

Vanuit de vrouwelijke energie van overgave, leunen en verbinden gaan we overtuigingen loslaten. Dit is jouw kans om jezelf te programmeren met zelfvertrouwen en een nieuw patroon te creëren.

Een dag die in het teken staat van jou, vrouw!

Een dag voor jezelf in verbinding met jezelf en andere vrouwen.

– Je gaat mediteren, visualiseren en voelen wie jij werkelijk in essentie bent;

– Je gaat delen, helen en verbinden, omdat wat jij ervaart een thema is van meerdere vrouwen;

– Je gaat proeven en beleven als smaaksensatie op je tong;

– Je gaat voelen  en ervaren, te luisteren naar de bewegingen van je lijf. De beweging die je daar gaat transformeren naar waar je mag zijn;

– Om samen in verbinding af te sluiten met elkaar.

Tijdens de Live dag:

Ik ga ruimte maken voor mezelf

Gewilde vrouw DAG

247 of in 3 termijnen van € 85
  • Incl. 1 coachingsessie achteraf
  • Alleen vrouwen
  • Kom vrouwelijk gekleed
  • Inclusief koffie, thee en gezonde lunch
  • zondag 15 januari 2023 - 09:00 - 17:00
  • Locatie rondom Veenendaal

Veelgestelde vragen

Een jurk, een rok, een shirt wat zwier of die ene broek waar jij je gewoon mooi in voelt. Zo als je je kleed, zo zal jij je voelen.

Tijdens deze dag gaan we naar het donker en naar het licht. Nance is contextueel systeem therapeut en weet binnen 5 minuten de onderliggende pijn die jij mag transformeren. In de ochtend gaan we die helder krijgen en in de middag gaan we met muziek en beweging deze pijn of overtuigende belemmering omzetten naar positieve en helpende overtuigingen.

Ja zeker! Iris en Nance zijn alle aanwezig. Zo heb jij de persoonlijke aandacht voor het gewenste resultaat.

Dan helpen we je daar op een fijne manier doorheen. We nodigen je uit om naar binnen te keren. Liefdevol en in overgave. Niets moet en alles mag, voel je vrij.

Ja wij gaan gewoon door tijdens de lockdown. Verbinding en menselijk contact is voor ons een belangrijke kernwaarden. En omdat dit een besloten event is waar je alleen naar toe kan als je toegang hebt. We hebben er al rekening mee gehouden in de keuze voor de locatie.

Gewilde vrouw DAG

Voel, Verbind en Ervaar
en ga letterlijk en figuurlijk lichter naar huis.

Raakt het je? Maar vraag jij je af of het jou geschikt is? Beantwoord deze 2 vragen en dan kijken wij persoonlijk of het wel of niet voor jou de juiste stap is.
Laat je email en telefoonnummer achter als je persoonlijk advies wilt.
Phoenix Lifestyle draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches