Life coaching - Phoenix Lifestyle

Je wilt je lijf weer terug

Een diepgaand coaching traject voor de binnenkant
zodat je lekker in je vel zit aan de buitenkant

Uit balans door veranderingen?

Als je net als vroeger weer lekker in je vel wil zitten, die sprankel weer in je ogen wilt hebben, wilt stralen! Gewoon jezelf weer wilt zijn, zonder uren te zweten in de sportschool en een crash dieet, dan ga je nu ontdekken hoe dat kan.

Er verandert veel aan je lijf. Het leven vraagt jou ook om meer flexibiliteit, plannen, zorgen, frustraties, schakelen en veel communicatie. Daarnaast ben je ook partner, ouder, kind van en het voelt als jongleren met de vele ballen die je hoog moet houden.

Toch moet je toegeven: het eerste wat sneuvelt is tijd voor jezelf. Je kinderen of je werk staan op één en je partner is liefdevol maar veeleisend als het gaat om tijd voor ‘de zaak’.  Als je heel eerlijk bent, ben je vooral bezig alles aan elkaar te rijmen. Je kan niet anders dan afspraken voor jezelf te verschuiven of te laten vervallen.

Dus hol je door.

Maar er is een antwoord waarmee je je leven terug kunt pakken. Je kunt weer energiek zijn. Spontaan zin hebben om leuke dingen te doen en lekker in je vel zit.

In een wereld waar steeds meer verwachtingen zijn van jou heb je namelijk twee opties: steeds harder meehollen; of terug naar de essentie. Wij moedigen je aan om dat laatste te doen.

Jonathan en ik helpen je samen ontdekken wat er werkelijk toe doet voor jou. Nemen we een deep-dive in je emoties en de eigen verwachtingen die je stelt aan jezelf.

In een traject van een jaar begeleiden we je fysiek en mentaal naar je gewenste lijf en leven. Verbeter je energie, vergroot je flexibiliteit, verdiep je de verbinding met jezelf en versterk je jouw zelfvertrouwen. Niet met standaard protocollen maar met echte aandacht en helemaal ingetuned op hoe jij je voelt en hoe jouw huidige situatie is.

Je straalt weer!

Persoonlijk

1 op 1 neem ik de tijd om in te zoomen op de veranderingen die jij hebt meegemaakt. 

Je krijgt inzicht vanuit een ander perspectief. 

Belichamen

Ja, de vragen die ik je stel zetten je diep aan het denken. Maar het echt werk zit in het voelen, beleven en belichamen.

Nieuwe ik

Opzoek naar de oude ik, komen we tijdens deze moedige reis aan bij de vrouw die vertrouwen heeft en weet wat ze kan en wil. 

Tijd voor een andere weg

Bepaal zelf welke ballen je hoog wil houden. Alleen deze keer niet op de wilskracht waarmee je het altijd hebt gered. Wat je heel goed afging en een succesvolle overlevingsstrategie was.

Je wil niet toegeven aan jezelf dat het nu niet meer lukt op die wilskracht. Het liefst zet je de schouders eronder en verander jij hoe je je nu voelt. Je denkt als ik gezonder eet en het sporten goed oppak dan ben ik er. Dan ben ik weer die oude ik.

Je voelt dat je dit wel wil, maar je hebt de kracht er niet voor. Sterker nog, je voelt dat de controle steeds verder wegglijdt en je wordt geconfronteerd met burn-out achtige klachten. Maar zo ben jij helemaal niet.

Het is tijd voor een andere weg.

In plaats van doorbeuken op wilskracht gaan we naar binnen, naar je gevoel. Want als jij weer in contact komt met jezelf, jezelf weer kan voelen en horen dan kun je alles wat je wil. Dit mag gaan op souplesse. Je kunt leven op basis van jouw eigen verwachtingen en in lijn met wie je bent en wil zijn. Zonder dat het je kracht en teveel energie kost.

Wat bijna niemand weet, is dat de oplossing dichtbij is

Jij wel en dat voel je. Je hebt niet voor niets al tot hier gelezen. Je hoort bij de groep die durft te voelen wat er écht nodig is.  Die niet alleen naar de buitenkant kijkt en alleen de feedback van de spiegel tot zich neemt.

Als jij de onderliggende oorzaak aanpakt, zit je al heel snel weer lekker in je vel.. 

Hier is het verhaal..

Jouw lichaam is een strak afgesteld systeem. Zorg je er goed voor, dan zorgt het goed voor jou.

Een lichaam waar goed voor gezorgd wordt, zit lekker in zijn vel.

Helaas leren wij maar heel eenzijdig over wat het betekent om goed voor jezelf te zorgen. 

Want naast bewegen, gezonde voeding en rust voor je lijf. Kunnen we nog een laag dieper. De laag waarop je leeft in souplesse in plaats van op hard doorbeuken en constant je schouders eronder moeten zetten.

 Dit pad schud je wakker, maakt weer verbinding met dat kleintje in jou. Dat kind dat durft te dromen, te verlangen, te huppelen, te dansen en te zingen terwijl iedereen kijkt. Die niet bang is voor wat anderen denken, zich wat aantrekt van de verwachtingen en vrij is overtuigingen van dat druk pratende hoofd.

Kort gezegd: Durf weer te leven, jezelf te zijn en vertrouwen te hebben in gelukkig zijn.

Kijk voor de buitenwereld hoef jij het niet te doen. In de ogen van een ander heb jij het goed voor elkaar. Je kinderen, ze zijn prachtig en gezond. Je partner. Jullie zijn succesvol en jullie lijken gelukkig omdat de buitenwereld denkt dat jij kunt doen wat je maar wil. 

De realiteit is anders. Ja, je zou gelukkig moeten zijn want je hebt alles. En je bent echt wel dankbaar. Toch voel je je niet gezien, gehoord of begrepen. Je bent niet materialistisch, sterker nog ze mogen zo al je spullen hebben. Liever wil je je weer helemaal jezelf voelen, je oude ik, die energie had voor 10 en alles leek aan te kunnen. Waar ben je gebleven?

Je piekert over waar je kunt beginnen. Je zoekt een begin, zodat je de schouders eronder kan zetten. Als jij namelijk die start hebt gemaakt dan kwam je altijd wel in die goede flow. Maar nu voel je dat alles anders is.

Gevolg: je gaat nog meer in je hoofd zitten, alles kost meer energie en je lijkt verder verwijderd van jezelf dan ooit. 

De oplossing

De weg van doorbeuken vraagt om veel energie, dit pad stroomt op souplesse.

In plaats zoveel mogelijk voor een ander te doen, wil jij tijd voor jezelf. In plaats van alleen maar afvallen aan de buitenkant wil jij ook lichter leven.

In plaats dat andere mensen denken te weten wat jij moet doen, wil jij voelen wat je te doen hebt.

Jij gaat voelen en in contact komen met jouw ware zelf, zodat de energie weer gaat stromen. In plaats van energie verzamelen om op de weg van doorbeuken dat ene ding gedaan te krijgen.  

Op de weg van doorbeuken pak je een crashdieet en zorg je voor snel resultaat. Op dit pad krijg je vanzelf weer dat lijf waar jij je goed in voelt en ga je loslaten wat je niet meer dient.

O ja, dit pad gaat heftig zijn en tranen kosten. De weg van doorbeuken kost je alleen wat wilskracht en zweetdruppels.

Het is niet makkelijk, en het vraagt om een investering van zowel tijd als geld en dat heb je nog nooit gedaan. Op de weg van doorbeuken heb je dat niet nodig dan is je tijd altijd op en geef je alleen geld uit aan anderen.

Jij kunt nu kiezen van overleven naar leven te gaan. Elke stap die je op dit pad zet, zal je dichterbij jezelf brengen. Bij elke stap op dit pad zal je voelen dat het klopt.

Omdat je doet wat jouw bedoeling is. Omdat je jouw pad bewandelt. Omdat je leven dan op souplesse gaat. En dan, kun je alles aan. 

Waarom is dit zo goedkoop?

Je kunt je niet altijd 18 voelen toch?

Diep van binnen, voelen we echt wel dat dit niet is hoe het zou moeten zijn. En er zijn twee redenen waarom we geen echte progressie boeken:

Alles voor het gezin toch, roepen we tegen elkaar?

Nee.

Jezelf op de laatste plaats zetten is het gevaarlijkste wat je kunt doen. (Stel je zit in een vliegtuig en de zuurstofmaskers komen uit het plafond 😨)

Jezelf op de laatste plaats zetten is een teken dat je meer geeft om de ander dan om jezelf. Hoe kun je dan nog voelen wat jij nodig hebt als je constant ten dienste staat van je gezin.

Je lijf gaat tegen je klagen. Je krijgt steeds meer burn-out achtige klachten en je weet ook dat de huisarts je probleem niet gaat oplossen. Je wil ook echt niet naar een psycholoog, je laat je echt die antidepressiva niet voorschrijven.

Dus nu is het tijd om er wat aan te doen.

Het is tijd om op te staan tegen die oplossingen voor alleen de buitenkant

‘Binnen 12 weken 12 kilo verliezen’ ‘Word de beste versie van jezelf binnen 30 dagen’ ‘Volg de schijf van vijf en je eet gezond’

Gaap. Kunnen we stoppen met die onzin? Al die hypes & beloftes werken één ding in de hand: we blijven jagen op quick fixes. Challenges, interventies en wortels die je voor je eigen neus houdt.

Dit is wat jij wil en kunt hebben als je de juiste keuzes maakt:

Gezond en fit zijn. En er zo uit zien.  

Energiek wakker worden, elke dag opnieuw.

Voluit leven, zonder schaamte en schuldgevoel.

Binnen 12 maanden weer lekker in je vel

Personal training en coaching in één traject.

Om de week een 1 op 1 coachingsessie

Jouw coachingsessies zijn 2x per maand op basis van onze agenda’s. Deze sessies zullen rond de 90 min duren en zijn online. 

Jonathan is jouw Personal Trainer. Hij coacht je op je doelen, beweging en je voeding. Hij is je accountability partner. Je spreekt hem wekelijks, maandelijks of dagelijks. Wat het beste past bij jou.

Retreat

Je komt naar Curaçao, alleen of met je gezin. Wat hiervoor nodig is en hoe lang jij of jullie kunnen komen stemmen we samen af. Het programma is gebaseerd op wat er voor jou nodig is.

GEWELDIG, weg met dat eeuwige gelijn, bewegen en schuldgevoel over het mislukken van dit alles, terwijl mijn getergde lijf het letterlijk opgeeft en schreeuwt om gehoord te worden!!!

Ingrid Vermeulen

Dit pad is niet voor jou als jij:

Blijf niet langer aanmodderen

Vertrouw liever op 9+ jaar ervaring en voor tonnen aan persoonlijke ontwikkeling en opleidingen

Het pad van de moedige vrouw is de zielsmissie van Iris.

Mijn missie? is vrouwen in hun kracht te zetten zodat zij sterke moedige moeders zijn die hun kinderen voorleven. Samen een gezondere leefomgeving bouwen voor de volgende generatie. Waarin het normaal is:

Om te bewegen;
3x per dag te eten;
Schoon water te drinken;
Je grenzen aan te geven;
Weten wat je emoties je vertellen;
Kunt verbinden met mensen en de natuur;
Dankbaarheid oefent;
Alleen functionele stress toe laat in het leven;
Weten hoe je daarmee om kan gaan;
Gewoon kunt ‘zijn'(wie je bent).

Ik ben begonnen met mezelf en met mijn eigen kinderen. Een ontwikkeling doorgemaakt zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Liet alle zwangerschap kilo’s los (meer dan 25) na de derde zwangerschap en haalde de kinderen uit ‘de verwachtingsmaatschappij’ van de gewone school.

Met de ontwikkelde zelf-belichamingsmethode vindt je weer dat anker van zelfvertrouwen om die moedige vrouw te zijn.

❌ Geen valse beloften. Geen magische pil.

✅ Altijd afgestemd op jou. Geen methode die bestaat uit protocollen en gekaderde verwachtingen.

Zo lukt het je wél om een gezonde leefstijl vast te houden. Lekker in je vel te zitten en voluit te leven.

Ik heb alles al geprobeerd. Waarom zou dit wél werken?
Raakt het je? Maar vraag jij je af of het jou geschikt is? Beantwoord deze 2 vragen en dan kijken wij persoonlijk of het wel of niet voor jou de juiste stap is.
Laat je email en telefoonnummer achter als je persoonlijk advies wilt.
Phoenix Lifestyle draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders