Enlighten Yourself Business Retreat

Het Curaçao Business Retreat

Samen met Els van Laecke bundelen wij onze krachten om jou én je business op magische wijze vooruit te brengen! We verwelkomen jou op het paradijselijke Curaçao, waar wij in een prachtig landhuis midden in de natuur samen aan de slag zullen gaan. 

We duiken de diepte in om jou te bevrijden van dat wat je tegenhoudt. Zo kom jij weer lekker in je vel te zitten, maak je zonder twijfel beslissingen en kom je weer in alignment met jezelf te leven waardoor jij én je business effortless kunnen groeien.

Terug naar ons oer vertrouwen

Wij kijken voorbij de praktische behoeftes van een business retreat en gaan dieper: Waardoor vind jij het lastig de juiste klant te vinden? Waarom lukt het je soms wel en een andere keer niet? Hoe blijf jij in de flow zodat jij je kunt focussen op de groei van je business en op wat écht belangrijk voor je is?

Van bedrijfsopstellingen tot healing sessies, van innerlijk kind werk tot meditatie en van yoga tot hiken; door jou op verschillende manieren te begeleiden, confronteren en verrassen zul jij vele nieuwe inzichten opdoen.

Door angels uit het verleden te trekken, (letterlijk) over drempels heen te stappen en door de coaching sessies, keer jij terug tot jouw kern. Je zult je leven weer on your terms gaan inrichten en het vullen met plezier en dankbaarheid. Door focus, daadkracht en zelfacceptatie zul jij weer ja zeggen tegen jezelf, je leven én jouw businessplannen. 

We have your back


Wij zijn er voor jou om je bij elke stap van je reis te begeleiden. Door onze bijzondere aanpak zul je instant effect beleven, jezelf tegenkomen, herontdekken én er (nog) sterker uit komen!

In 5 dagen doorlopen wij verschillende thema’s om steeds dichterbij de kern te komen. Deze snelkookpan kan confronterend en spannend zijn en daarom faciliteren wij een veilige omgeving. Wij zijn er voor jou om je bij elke stap van jouw reis te begeleiden, je op te vangen en ook om je uit te dagen. Wanneer bepaalde systemen inslaan, is dat hét moment de diepte in te gaan. Wil je vluchten? Heb je het gevoel een beloning nodig te hebben? Of sla je juist dicht? Samen zoeken we uit waarom jij in een bepaald systeem valt en hoe je er ook anders mee om kunt gaan. 

Kom in verbinding met jezelf

We bieden een omgeving die ruimte biedt voor zelfreflectie, integratie, ontspanning en rust, zodat jij zelf de mogelijkheid hebt om je eigen inzichten te kunnen ontwikkelen. Samen gaan we ontdekken wat voor jou het beste werkt. Vind jij verbinding met jezelf in rust, stilte of juist in beweging?

Je gaat hier ook verkennen hoe jij het beste én het snelste los kunt laten: Heb je hier zand, water, gras, wind, vlinders stilte of beweging voor nodig? In en rondom het landhuis heb je alle middelen tot je beschikking om te experimenteren en voor jezelf te ontdekken: Dít werkt voor mij.

Wij geloven in jouw zelfredzaamheid

Wij zullen je begeleiden om de vertaalslag naar het dagelijkse leven te maken zodat je het óók zelf kan. We willen je niet het gevoel geven dat je ons altijd nodig hebt. Wij geloven juist in jouw eigen zelfredzaamheid en willen jou leren om je eigen processen te kunnen doorleven en los te laten. 

Waarom is dit een business retreat?


Het retreat is gericht op ondernemers, maar deelnemers in loondienst zijn ook welkom! Ondanks de verschillende rollen die we in ons leven hebben, zijn we altijd één met onszelf. Daarom geloven wij dat persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei hand in hand gaan. Els als Business Mentor en ik als Sales Coach hebben beiden ervaren hoe ondernemers die voorbij hun eigen limitations zijn gegaan, ook zakelijk vooruitgang hebben geboekt!

Aan het einde van de week maken we daarom de vertaalslag naar de business: Hoe kan ik deze persoonlijke lessen inzetten voor mijn bedrijf? Sommige inzichten zullen daarin duidelijker zijn dan andere, daarom zullen we reflecteren voordat deze reis met ons eindigt. Na het Enlighten Yourself Business Retreat ga jij vol nieuwe energie, ideeën en levenslust terug naar huis om het nieuwe jaar voor zowel jezelf als voor je bedrijf tot een succes te maken!

Belangrijke informatie

We ontvangen je graag na de kerstvakantie op maandag 6 januari tot zaterdag ochtend 11 januari 2024 in het landhuis in Jan Thiel waar wij gedurende 5 dagen intensief aan de slag gaan, midden in de natuur. Door de opstelling van het retreat, kun je de kosten op de zaak zetten en de btw aftrekken. Je zet het volledig op je bedrijf en helpt daarmee niet alleen je business maar ook jezelf! 

Investering: €5.997 en 0% BTW

Accommodatie

Het retreat is in een prachtig landhuis in Jan Thiel. Hier overnacht een deel van de groep. Ook Els en ik overnachten hier, deze locatie is inmiddels vol. De kamers zijn gereserveerd voor individueel gebruik. De eerste 3 reserveringen ontvangen als bonus de overnachtingen in het landhuis. Hier zijn in totaal 7 kamers te beschikking. Het mini-resort Wayaca, The Green Turtle Eco Lodge, Malvales Resort en TUK Tropical Boutique Resort zijn op loopafstand. Neem contact met mij op voor vragen en tips!

Met wie ga je eigenlijk op retreat?​

Wij zijn Iris en Els Van Laecke en wij organiseren samen deze business retreat op Curaçao.

Ik, Iris, de oprichter van Phoenix Lifestyle, ben gezinscoach, Systemisch coach en Bodybased Trauma coach. Het is mijn missie om een gezondere leefomgeving te bouwen voor de volgende generatie waarin het normaal is om te bewegen, alleen functionele stress toe te laten in ons leven en te verbinden met mensen en de natuur.

Els Van Laecke is een internationale Master Certified Coach. Ze coachte al duizenden business mensen wereldwijd.

In onderstaande video stellen we ons graag uitgebreid voor.

FAQ

Het Curaçao business retreat is bestemd voor ondernemers die zichzelf niet meer willen afremmen en hun business willen groeien. Werk jij in loondienst? Voel je vrij ook aan te sluiten! Je zult veel leren dat jij op jouw loopbaan kan toepassen. Iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn/haar pijnpunten, valkuilen en systemen om sterkere authentieke keuzes te maken, is welkom bij dit business retreat. We gaan op een zeer persoonlijke wijze aan het werk waarin je veel over jezelf gaat ontdekken. Als jij met een open mind en open hart komt, ga je er zeker veel uithalen!

Het is van belang om 1 dag vóór het Curaçao business retreat van start gaat, aan te komen (6 januari) en op z’n vroegst te vertrekken op 12 januari. De ervaring van afgelopen jaar leert dat een paar dagen eraan plakken ervoor of erna heel prettig is. Voor de deelnemers die bij ons in het landhuis overnachten, de kamers zijn daar beschikbaar in overleg. De periode daarvoor zijn zij bezet door een grote familie.  Bij tijdige boeking zijn de kamers na het retreat nog beschikbaar. Als je een resort of B&B in de directe omgeving boekt, kun je natuurlijk zelf je aankomst- en vertrekdatum bepalen!

In de prijs van het 5-daagse Curaçao business retreat t.w.v. €5.997,- zitten alle activiteiten, coachingsessies, opstellingen én workshops inbegrepen. Daarbij zitten er ook drie maaltijden per dag inbegrepen die wij gezamenlijk zullen hebben in het landhuis. De accommodatie, vliegreis en eventuele transfer zijn niet inbegrepen. 

Het is een business retreat waar wij ons veel zullen richten op persoonlijke ontwikkeling waarvoor het vooral van belang is dat jij je lekker in je vel voelt. Je mag alle business casual outfits thuislaten en je kleden op het heerlijke weer van 26 graden! Pak vooral jurkjes, luchtige broeken, shirts en slippers in. ‘s Avonds kan het afkoelen, dus houdt er rekening mee om een vest of trui mee te nemen. Voor de yoga en de hike is het fijn om sportieve kleding te dragen en goede wandelschoenen zijn een must. Vergeet vooral je zwemkleding niet! 😉

Alles wordt verder verzorgd voor dit business retreat: Je krijgt een schriftje, cursusmateriaal en pen ter beschikking op locatie. Heb je twijfels over je inpaklijst? Neem dan gerust contact met mij op.

Beide zijn mogelijk! Je kunt samen komen of alleen. We verwelkomen zowel mensen aan business en hun zelf willen werken en ook stellen die aan hun zelf, business én relatie willen werken op het Curaçao business retreat.

draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders