Live event:
Verbinding in je relatie

vrijdag 12 april 10:00 – 18:00
Metaal Kathedraal Utrecht
Inc. biologische lunch!

Is dit voor ons?

Jullie houden van elkaar, jullie zijn samen en hebben al het een en ander meegemaakt. Je komt naar een relatie met een eigen levensverhaal, uit verschillende families en blend die samen. Dit gaat altijd met ups en downs, de perfecte relatie bestaat niet. En dat is maar goed ook, want je relatie is de grootste spiegel voor zelfreflectie!

Tijdens dit event maken wij een muzikale reis. Door verschillende oefeningen ga jij persoonlijke inzichten krijgen én inzichten in de relatie: Waar flowt het automatisch? En waar zitten knelpunten? In welke energie zit ieder? En wat voor invloed heeft dat op elkaar? Je gaat ontdekken hoe je elkaars systeem kan versterken, elkaar beter begrijpen én de verbinding dieper maken!

Versterk de liefdes relatie!

We beginnen de dag met het delen van ons verhaal, we zullen persoonlijke en herkenbare struggles bespreken die wij hebben doorstaan. We creëren een veilige ruimte waar ieder gevoel mag zijn. Via systemische oefeningen dagen we je uit om op een dieper niveau met jezelf en de relatie met je lichaam verbinding te maken. Je gaat voelen hoe een gezonde relatie voelt.

Belangrijk is dat je met een open mind en een open hart komt.

De diepte in…

We gaan het hebben over de dynamiek tussen mannelijke en vrouwelijke energie en hoe die zich tot elkaar verhouden. We bespreken hoe je partner, kinderen, ouders en zelfs je huisdieren een spiegel kunnen zijn voor jou. Ook kijken we naar de boodschappen en signalen die je lichaam aan je probeert te vertellen.

Tijdens systemische oefeningen gaan jullie jezelf tegenkomen en zal de dynamiek binnen jullie relatie duidelijker worden: Door welke energie laat ik mij lijden? Wat is mijn rol in deze relatie? En hoe kunnen we samen harmonie vinden?

We duiken diep in jullie systeem om meer inzicht te krijgen, zodat jullie elkaar én jezelf beter begrijpen. We gaan de man in zijn kracht zetten en de vrouw leren ontvangen. Zo werken we samen aan het overwinnen van obstakels en brengen we jullie dichter bij elkaar!

Twijfel je nog?

Naast een diepere verbinding met elkaar maken en inzichten over jezelf op doen, zijn er nog meer redenen om aan dit event deel te nemen! Wij sommen er een aantal voor je op:

Details

Live event: Verbinding in je relatie!

vrijdag 12 april 10:00 – 18:00 uur
Metaal Kathedraal Utrecht
Incl. biologische lunch!

De prijs is per koppel én tijdelijk met korting.

*Let op: nog maar 26 plekken beschikbaar.

Vrijdag 12 april

Van €188, nu nog voor...
188
111 pp
  • Speciale korting voor koppels
  • Ook in 3 termijnen te verspreiden
  • Beperkt plek!
  • Inclusief koffie, thee en lunch
  • Van 10:00 tot 18:00 uur
  • Metaal Kathedraal Utrecht
Utrecht

34 geverifieerde google reviews

4,8 / 5,0 op basis van 34 geverifieerde reviews
5/5
'Zodat je beter weet wat je zelf nodig hebt'
Ik zou dit event aanraden om meer begrip te krijgen voor elkaar in je relatie. Leren dat mensen/partners op verschillende manieren ervaren en communiceren zodat je beter weet wat je zelf nodig hebt en wat de ander nodig heeft. Om een (nog) meer verbinding in je relatie te vinden. En de familie opstellingen zijn heel waardevol om tot bepaalde inzichten te komen, doordat je de situatie “ervaart” en het niet alleen in je hoofd zit.
Ralph & Sandy
Binnen een week resultaat
We hebben geleerd hoe we balans in ons gezin kunnen herstellen, echt bizar wat dat heeft uitgemaakt al binnen een week.
Lianne Meesen
Systemisch coach

FAQ

Heb je nog vragen die je tegenhouden? Ik beantwoord hier de meest gestelde vragen. Als jouw vraag er niet tussenstaat kun je hier contact met mij opnemen!

Dit event is gericht op de relatie. Je kunt hier alleen of samen aan deelnemen als je een gezonde relatie van twee kanten belangrijk vindt! Verandering begint altijd bij jezelf. Nooit bij de ander. Dus jij bent welkom!

Dat jij je prettig en jezelf voelt, staat voor ons op één! Het mag natuurlijk heel mooi zijn. We gaan verschillende oefeningen doen waarbij het fijn is om je vrij te kunnen bewegen, daar kun je rekening mee houden. De temperatuur kan door de locatie en duur van het event wisselen, daarom raden wij aan om laagjes te dragen of een extra trui mee te nemen. Je mag ook je schoenen uit doen, dus voel je vrij om comfy (warme) sokken te dragen!

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen, het zal jullie nieuwe inzichten in jullie relatie bieden. En weerstand? Die is er om doorbroken te worden! Maar de eerste stap, die is aan jullie.

Toen Jonathan 5 jaar geleden door mij werd meegenomen naar zijn eerste persoonlijke ontwikkeling event, ervaarde hij ook weerstand. Hij wist niet wat hij kon verwachten en had er geen beeld bij, hij dacht dat het ons niets kon brengen. We waren immers toch oké samen? We hadden het toch goed? Waarom zouden we ons privéleven zo in de loep leggen? Maar, hij ging toch. Hoe hij dit heeft ervaren, zal Jonathan zelf zondag 17 december bij de opening vertellen. Het heeft ons vele inzichten gegeven, van hoe onze reacties effect op elkaar hebben tot wat wij beiden naar de tafel brengen. Dit heeft nieuwe gesprekken teweeggebracht tussen ons, wij zijn elkaar beter gaan begrijpen en het heeft een positieve invloed gehad op onze relatie.

Dat wij dit event nu samen begeleiden, zegt veel: Wees dapper, stel je open, voor jezelf én naar je partner. Dwing elkaar niet, het is mooi om het samen te doen en de verandering zit altijd jezelf.

Je bent zeer zeker alleen welkom.

© Copyright 2022 | phoenixlifestyle.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Contact | Alle rechten voorbehouden

Phoenix Lifestyle draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders