Wat is de connectie met buikvet en de gewilde vrouw dag?

Je zal je afvragen wat een gewilde vrouw dag te maken heeft met buikvet.

Dat leg ik graag uit. Je buikvet is een probleem waar je in de ochtend mee wakker wordt of aan irriteert als je in de spiegel kijkt. Het is slechts een symptoom van het lichaam dat schreeuwt om aandacht. In eerste instantie in de behoefte naar een gezondere leefstijl. En die gaat verder dan een gezonde maaltijd, een groot glas water en beweging.

Biologisch gezien wordt het buikvet instant gehouden door hormonen die worden aangemaakt in buikvet. En die worden aangemaakt in een stressvolle situatie. Instant gehouden door chronische stress. En als je denkt dat je dit niet hebt. Open dan maar eens je telefoon, als je een rood bolletje ziet van de notificaties of het aantal mails in je mailbox dan is er al chronische stress. En dan hebben we het nog niet eens over alle ballen die we hoog moeten houden, wat zo “gewoon” is geworden.

Er is nog een diepere laag. Die laag zorgt er energetisch voor dat je buikvet en lichaamsgewicht niet kunt loslaten. Deze beschermlaag heb je nu namelijk nog nodig. En als jij deze beschermlaag prettig en veilig ervaart dan heb je twee keuzes, het omarmen en daarmee de onderliggende pijn omarmen en daarmee verder leven. Of je daalt af in het donker om de onderliggende pijn, trauma en weggestopte emoties aan te kijken. Zodat je de boodschap kan meenemen, je les eruit kan pakken om het uiteindelijk los te laten.

Als jij jouw schades en schatten hebt ontdekt in het donker, is het tijd om het te integreren. We gaan lichamelijk invoelen, waar zit die trauma? Wat mag eruit? Wat kun je loslaten?

Precies dat is wat je gaat ervaren tijdens een gewilde vrouw dag. Je ontdekt een stukje van jezelf die op dit moment zorgt dat jij er dagelijks gaat op wilskracht, doorbeukt naar je volgende doel of constant zorgt dat jij zorgt voor anderen.

Welke van deze twee herken jij je in? Doorbeuken of zorgen voor de ander?

Verder lezen?

Wat is de betekenis van Cellulites

Hoe kom je af van Cellulitis? Het is geen ziekte, het is niet lelijk. Nu wellicht voel je gelijk weerstand. Dat klopt, de emotionele betekenis …

Voor de ondernemende man

De man wil op zijn best zijn op de zaak. Voldoening halen uit zijn bedrijf. Een voorbeeld zijn voor zijn personeel. Ruimte hebben om nieuwe …

Hallo buikvet! Wat wil je me vertellen?

Hallo buikvet, wat wil je me vertellen? Buikvet is een signaal van je lichaam. Net zoals rugpijn, hoofdpijn en last van je nek en schouders. …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Phoenix Lifestyle draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders